|
|
|
Návod pro Fén CONCEPT VV-5618 zelený |
EAN: 8594049733705
Vlasový vysouseč VV-5618 Concept zaujme zejména poměrem ceny, výkonu a hmotnosti. Vysoký výkon a nízká hmotnost je představa ideálního vysoušeče vlasů. Důvody, proč se rozhodnout pr...
|
|
|
|
Datasheet Fén CONCEPT VV-5620 (8594049736881) černý |
EAN: 8594049736881
* Profesionální vysoušeč vlasů HAIR CARE PROFESSIONAL s ION TECHNOLOGY
* Profesionální 2000 W AC motor
* Ionizátor pro hladký a lesklý účes
* Funkce COLD SHOT: studený šok
* 2 rychlost...
|
|
|
|
|
Fén CONCEPT VV-5660SM modrý - návod k obsluze |
Vlasový vysouseč VV-5660 Concept zaujme zejména svými malými rozměry. Malé provedení, které nezabírá prakticky žádné místo je představa ideálního vysoušeče vlasů. Důvody, proč se ro...
|
|
|
|
Návod pro Fén CONCEPT VV-5660TM modrý |
Vlasový vysouseč VV-5660 Concept zaujme zejména svými malými rozměry. Malé provedení, které nezabírá prakticky žádné místo je představa ideálního vysoušeče vlasů. Důvody, proč se ro...
|
|
|
|
|
|
|
Návod k použití Kulma CONCEPT KF-1210 modrá |
EAN: 8594049731497
Kulmofén značky Concept pro tvorbu moderních účesů i běžnou úpravu vlasů. Jemnější štětinky vhodné i pro kratší vlasy. Protiskluzové provedení kulmofénu pro pevné uchopení. Důvody,...
|
|
|
|
Český návod k použití Kulma CONCEPT KF-1220 zelená |
EAN: 8594049731503
KF-1220 kulmofén značky Concept Vám nabízí 2 rychlostní a 2 teplotní nastavení k rychlé a snadné úpravě vlasů. Kulmofén vyniká zatahovatelnými štětinami, které Vám usnadní vyjmutí kar...
|
|
|
|
Servisní manuál Kulma CONCEPT KF-1230 oranžová |
EAN: 8594049731510
KF-1230 kulmofén značky Concept Vám nabízí 2 rychlostní a 2 teplotní nastavení k rychlé a snadné úpravě vlasů. Kulmofén vyniká zatahovatelnými štětinami, které Vám usnadní vyjmutí kar...
|
|
|
|
Uživatelský návod Kulma CONCEPT KF-1240 růžová |
EAN: 8594049731527
KF-1240 kulmofén značky Concept Vám nabízí 2 rychlostní a 2 teplotní nastavení k rychlé a snadné úpravě vlasů. Kulmofén vyniká zatahovatelnými štětinami, které Vám usnadní vyjmutí kar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|